Om oss

Naturskyddsföreningen i Leksand har i dagsläget ca 400 medlemmar. Vi satsar på att vara ute mycket, koppla bort från stress och brus. Målsättningen är att hålla formalia på en miniminivå och att ha alla möten ute.

Vi håller utflykter och arrangerar föredrag och evenemang. Vi samarbetar ofta med Leksands fågelklubb och Studiefrämjandet. Både medlemmar och icke-medlemmar är varmt och hjärtligt välkomna till våra utflykter och evenemang!

Vi vill att det ska vara lättsamt, kravlöst och lustfyllt. Du får väldigt gärna engagera dig i styrelsen och påverka riktningen eller så kan du bara hänga med ut på nya stigar, där engagemang för nya frågor kanske föds.

Årsberättelser

I våra årsberättelser samlar vi alla händelser under året. Här kan du läsa om utflykter, evenemang och engagemang.

2017 Årsberättelse Leksandskretsen

2016 Årsberättelse Leksandskretsen

Årsberättelse Leksandskretsen 2015

2014 Årsberättelse Leksandskretsen

2013 Årsberättelse Leksandskretsen

Styrelse 2020:

Naturskyddsföreningen Leksands bankgironr är 5123-2320.