Vill du engagera dig i Leksands natur och miljö?

– Älskar du naturen och bryr dig om vår miljö?
Naturskyddsföreningen i Leksand behöver fler engagerade i styrelsen och verksamheten.
Det behövs nya drivkrafter i vårt gäng nu när ett par väljer att sluta.

Kom med och engagera dig!

Gammal som ung, erfaren föreningsräv eller nybörjare, alla är lika välkomna!
Hör av dig så snart som möjligt till ordf. Annika Varghans 076-126 05 08.
Naturskyddsföreningen i Leksand har ca 400 medlemmar. Vi satsar på att vara ute mycket, koppla bort från stress och brus. Vi håller utflykter och arrangerar föredrag och evenemang. Ofta i samarbete med Leksands fågelklubb och Studiefrämjandet. Det mesta av vårt arbete bedrivs utomhus och vi vill att det ska vara lättsamt, kravlöst och lustfyllt. Därför har vi devisen ”Med väder och vind.” Välkommen att värna om natur och miljö tillsammans med ett erfaret gäng!